Baritons

Florian Just

Florian Just begon zijn zangopleiding als lid van het Dresdner Kreuzchor. Later studeerde hij aan het Conservatorium van Amsterdam en aan het Conservatoire de Metz in de Opera- en Liedklas van Udo Reinemann. Florian Just is een veelgevraagd solist in onder meer Bach’s Weihnachtsoratorium, de Matthäus- en Johannespassie, Mahlers orkestliederen en Carl Orff's Carmina Burana. Sinds enkele jaren is hij vaste gast bij Holland Opera. Daarnaast werkt hij internationaal op het gebied van modern muziektheater. Florian Just won verschillende prijzen op internationale concoursen.

Daniël Hermán Mostert

Daniël Hermán Mostert studeerde klassieke zang aan het ArtEZ-conservatorium (NL) bij o.a. Harry van Berne (Master-examen: 2010). Masterclasses volgde hij bij o.a. Meinard Kraak, Barbara Schlick, Carolyn Watkinson en David Wilson-Johnson, veelal in de liedklas van Marien van Nieukerken. Daniël werkt sinds 2010 part-time bij het Groot Omroepkoor in Hilversum, maar zingt ook met enige regelmaat bij het Nederlands Kamerkoor. Daarnaast is hij zeer actief als solist in o.a. oratoria, passies en cantates van Bach, Händel, Mozart, Rossini, Fauré, Duruflé en Dvorak. Op operagebied vertolkte hij o.a. de rol van Pangloss en Martin in ‘Candide’ van Bernstein (in een RAP-productie van de Nationale Reisopera), de rol van Gil in ‘Il Segreto di Susanna’, van Wolf-Ferrari en de rol van Adonis in ‘Venus and Adonis’, van John Blow.

Robbert Muuse

Bariton Robbert Muuse zong als solist concertrepertoire van renaissance tot hedendaags, zoals van Monteverdi, Franse barok, J.S. Bach tot en met Vaughan Williams en Orff. Hij maakte verschillende opnamen van Franse barokwerken en van Graupner cantates en motetten van Gossec. In concerten en opera’s werkte hij als solist met dirigenten Ed Spanjaard, Reinbert de Leeuw, Jan Willem de Vriend, Jos van Veldhoven, Valéry Gergiev, Christoph Poppen, Paul Goodwin, Kynan Johns en Matthew Halls, in samenwerking met orkesten Holland Baroque Society, Philharmonie ZuidNederland, Het Nederlands Symfonieorkest, Combattimento Consort Amsterdam, Concerto d’Amsterdam, De Nederlandse Bachvereniging, kamermuziek-formatie van het Kon. Concertgebouworkest, Southbank Sinfonia (Londen), het Verbier Festival Orchestra, en de diverse Nederlandse symfonieorkesten. Sinds 2002 is hij freelance werkzaam in het Nederlands Kamerkoor.

Benjamin de Wilde

Bariton Benjamin de Wilde studeert bij bariton Pierre Mak en coach David Bollen aan het conservatorium van Amsterdam. Tevens volgde hij masterclasses bij Udo Reinemann en Margreet Honig. Zijn interesse voor klassieke muziek kwam voort toen hij in het kinderkoor van de Mattheus Passion zong o.l.v PieterJan Olthof. Voorafgaand aan zijn studie zong hij al in verschillende producties.